Välkommen till den nya hemsidan!


Hej och välkommen till den nya och – förhoppningsvis att även ni tycker det – bättre hemsidan!

Här skall ni kunna surfa runt och inspireras vid planering av bröllop, fester och event. Ni kan även köpa mina egendesignade smycken 🙂

Ni kommer som kund att kunna göra en kundvagn där ni direkt kan se vad kostnaden skulle bli för er fest/event om ni väljer att hyra från mig. Det underlättar förhoppningsvis för både mig och er då vi slipper att skicka offerter fram och tillbaka för att komma fram till vad det är ni önskar och anpassa till er budget. Givetvis finns fortfarande möjligheten att skicka ett mail och be mig skriva en offert – men priset kommer att bli det samma som ifall ni skulle skicka in en bokningsförfrågan via hemsidan.

Hemsidan har precis öppnats och jag hoppas få veta vad ni tycker om den. Om ni har några synpunkter på hur den fungerar, eller om det är något som är oklart, så är ni mer än välkomna att höra av er. Jag vill ju gärna ha en bra hemsida!

Jag kommer även att ha min blogg här på hemsidan, vilket förhoppningsvis gör det lättare för mig att skriva inlägg :-). Tanken är att det kommer vara lite olika kategorier där ni skall kunna gå in och läsa om det som intresserar er.

Så sätt nu igång! Surfa runt och inspireras!

Och du. Glöm inte att ställa frågor eller kom med synpunkter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *