Börja planera


Nu är vi inne i februari månad och det är många som börjar att på riktigt planera inför sommarens alla vackra bröllop! 🙂

Det är väldigt mycket att tänka på och det är bra att vara ute i god tid om man skall få det man vill ha. Speciellt om man efterfrågar något speciellt. Givetvis är det olika beroende på vad och hur man vill ha det på sitt bröllop samt vart man bor, men för att känna sig säker bör man ändå vara ute i god tid. Det har faktiskt hänt att jag fått in bokningar för bröllop bara en eller två veckor innan bröllopet äger rum! Som tur är har det gått att lösa ut de flesta gångerna ännu, men ju längre man väntar att boka, desto större är risken att det man vill ha redan är uppbokat.

Det samma gäller även för kyrkor, fotografer, tårtmakare, lokaler, cateringfirmor m.m.

Tanken är att jag skall skriva lite om planering av bröllop här på bloggen framöver. Jag kommer även att länka till några lokala företagare som man kan gå in och kika på när man planerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *