Hyr partytält i Norrbotten


Partytält
Två partytält hopslagna till ett – 8×28 meter

När ni skall ha en fest eller ett event av något slag kan det vara bra att ha ett skydd från väder och vind. Det är inte alltid som man har tillgång till en lokal och ibland är det ju så att man faktiskt vill vara ute. Då kan det vara bra att ha ett partytält där man kan gå in och få skydd från både regn och sol. Dessutom ger det lite skydd mot myggor och man kan få möjlighet att ha lite värme.

Fyrkantens Party och Event hyr ut partytält främst inom fyrkantenområdet – Boden, Luleå, Piteå och Älvsbyn. Men vi har kunder över nästan hela Norrbotten och även i Västerbotten.

När ni hyr partytält från Fyrkantens Party och Event kan ni välja om ni vill montera-demontera och/eller hämta-lämna själva eller om ni vill köpa till de tjänsterna. Ni kan även välja att boka ”konsultativ” montering, dvs att någon kommer och hjälper er med monteringen och berättar hur ni skall göra, men att ni gör huvuddelen av jobbet själva. På det sättet kostar det inte lika mycket som om vi skulle montera allt, men ni får hjälp med hur man skall göra det vilket gör att det går fortare. Givetvis är det även en arbetskraft samtidigt 🙂

I dagsläget finns det partytält i storlekarna 3×6, 5×8 och 8×8 till 8×16. 8×8-8×16 är med två meters intervaller på längden.

Att ta hand om tälten efter uthyrning är väldigt tidskrävande, därför är det viktigt att du som kund ser till att det inte är flackar på tältdukarna, för då kan du komma att debiteras extra för den tiden det tar att rengöra tältet. Att ta hand om ett tält som är 8×16 meter tar ca 3-4 dagar bara att hänga upp på tork och ta ner allt igen samt räkna över och gå igenom så att allt är helt. Då är inte själva torktiden inräknad eftersom den är beroende på hur blött tältet är. Så det är bara själva arbetet kostnaden täcker, och knappt det…

För att underlätta för kunderna följer det med en presenning som skall användas när man hanterar dukarna på marken. Denna skall göra så att det inte blir fläckar på dukarna när de hanteras.

På hemsidan finns dukningsförslag på hur man kan duka i de olika tälten. Dessa grundar sig på de möbler vi har att hyra ut så om ni har andra möbler är det inte säkert att blir det inte samma.

Fler inlägg om partytält kommer framöver. Om ni har några speciella önskemål om vad ni vill att jag skall skriva om så säg gärna till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *