Hyr Partytält

Partytält hyrs ut under perioden maj-juli. Endast i undantagsfall hyrs tält ut under andra tider. Vid dessa tillfällen tillkommer en extra kostnad.

Hyra Partytält

Vill du ha en fest hemma i trädgården eller i på en annan plats du har tillgång till men det inte finns någon lokal att vara i så passar det bra att hyra partytält. I dagsläget finns det hos Fyrkantens Party & Event partytält för upp till 40 sittande gäster. Vilken storlek du bör välja på partytältet beror på hur många gäster du skall ha, om ni bara skall sitta eller om det skall vara yta för mingel eller dans samt vilka möbler som skall användas. Alla beräkningar som vi gjort baseras på de möbler som vi hyr ut och måtten på dessa. Om ni har andra möbler kan det vara klokt att räkna på hur ni skall rymmas. Givet vis kan ni få hjälp att räkna på detta när ni gör en bokningsförfrågan.

Partytälten har alla en ram i kraftig stålkonstruktion och monteringsanvisning medföljer om man önskar att montera själv. Stormlinor medföljer också i olika varianter beroende på vald storlek av partytält. Att tänka på är att när man skall montera de större partytälten skall man vara minst 4 personer för att inte riskera personskador eller skador på partytältet, då risken finns att ramen knäcks om man inte är tillräckligt många

Du väljer själv under respektive tält om du vill lägga till montering/demontering. Transporten ingår inte i priset för montering/demontering utan tillkommer med 70 kr/körmil (dock lägst 500 kr). Detta eftersom vi har ett stort geografiskt kundområde.
Du kan även välja att boka endast transport och montera själv.
Bokningen av transport samt datum då du önskar hyra fyller du i när du kommit till kassan.

OBS! Eftersom vi har begränsade resurser för transport och montering kan vi inte garantera att alla som önskar boka detta får det. Dock får ni det beskedet innan ni får bokningsbekräftelsen.

Partytält 3×6 meter

Partytält 5×8 m

Partytält 8×8 EJ HYRBART

Partytält 8×10 EJ HYRBART

Partytält 8×12 EJ HYRBART

Partytält 8×14 EJ HYRBART

Partytält 8×16 EJ HYRBART