Hyr Porslin

Har du redan en lokal att vara i till din fest eller ditt event, men behöver hyra porslin? Då kan du hyra det här. Det finns i dagsläget tre olika porslinsserier med olika prisklasser. I den billigaste serien finns endast en storlek, medan det i de andra två finns fler att välja på om man vill ha flerrätters kuvert.
Av den dyraste modellen som är av märket Rosenthal Maria Girlang, så finns i dagsläget porslin att hyra för ca 20-30 personer.
I mellanprisklassen, som också är den som hyrs ut mest, finns det porslin att hyra till ca 120 personer, men om ni önskar hyra till fler, så går det ofta att ta hem mer då vi utökar antal och sortiment allt eftersom behovet uppstår.

Vi hyr ut porslin till både företag och privatpersoner inom hela Norrbotten, men främst inom fyrkantenområdet.

Porslin

Hyr Vitt Porslin

Tallrik Marina girlang förrätt 21 cmMaria Girlang

Beige tallrik

Bestick

Glas

Nedan uppdateras hemsidan så att du snabbt kan se vad som finns att hyra i form av porslin och servering. OBS! Det kommer att ta ett tag innan alla produkter är upplagda, så titta gärna under respektive kategori om det är något du saknar. Om du inte hittar det där heller, så hör gärna av dig. Det kan vara något jag inte lagt ut ännu, eller så kanske jag kan ta hem det.

Maria Girlang Varmrättstallrik 25 cm

Maria Girlang Förrättstallrik 21 cm

Maria Girlang Desserttallrik

Maria Girlang Uppläggningsfat

Maria Girlang Uppläggningsfat 28 cm

Maria Girlang Uppläggningsfat 33 cm

Maria Girlang Såsskål

Maria Girlang Sockerskål

Varmrättstallrik Vit 24 cm

Click edit button to change this text.