Köpvillkor

Betalning

All betalning sker mot faktura eller swish. Fakturan skickas tillsammans med köpta varor och skall vara betald inom 30 dagar från utskriftsdatum.

Om betalning ej erläggs i tid kommer en påminnelse att skickas ut. Då påförs en påminnelseavgift om 60kr samt utöver det tillkommer en extra faktura på dröjsmålsränta om 24%.

 Ångerrätt

Vid köp av standardvaror gäller 14 dagars ångerrätt. Om du vill nyttja din ångerrätt skall du inom 14 dagar efter det att du mottagit varan göra föjlande:

  1. Meddela, gärna via info@fyrkantenspartyochevent.se att du önskar nytta din ångerrätt. ANGE ORDERNUMMER ELLER BIFOGA KOPIA PÅ FÖLJESEDELN.
  2. Skicka tillbaka varan till

Fyrkantens Party & Event
Vändträsk 103
961 95 Boden

Du som kund står själv för kostnaden för returneringen. Om du valt att nyttja din ångerrätt behöver du inte betala fakturan.

Observera! att ångerrätten INTE gäller för köp av smycken eller andra föremål med personlig prägel – t.ex. där du själv angett vilken text som skall stå eller då det är en specialbeställd var som tillverkats utifrån dina önskemål. Varan kan reklameras om den är felgraverad utifrån beställningen (vilket kan ses på orderbekräftelsen).

Reklamation

Du kan reklamera din produkt om vi har skickat fel vara eller om den är skadad. Reklamationen skall göras inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Du som kund får antingen en ny vara eller pengarna tillbaka.

Om du vill reklamera en vara skall du:

  1. Meddela, gärna via info@fyrkantenspartyochevent.se att du avser reklamera varan . ANGE ORDERNUMMER ELLER BIFOGA KOPIA PÅ FÖLJESEDELN.
  2. Skicka tillbaka varan till

Fyrkantens Party & Event
Vändträsk 103
961 95 Boden

Produkternas utseende

Du som kund skall vara medveten om att samtliga varor som säljs i shoppen är mer eller mindre gjorda för hand, inklusive all stansning/gravering i smycken. Detta innebär att du inte kan räkna med att varan ser ut exakt som på hemsidans bilder. Det kan förekomma skillnad i storlek och färg och eventuell text kommer inte att vara helt rak eller ha samma mellanrum eller höjd mellan alla bokstäver.

Smyckens sammansättningar

De smycken vi säljer är inte tillverkade i silver om det inte tydligt framgår i produktbeskrivningen. Vi kan inte garantera att de smycken du köper från oss är helt fria från t.ex. nickel. Dock görs alltid en koll/förfrågan hos leverantörer att delarna följer EU´s krav på nickelhalt. Trots detta kan vi inte lämna några garantier då vi inte själva har möjlighet att testa halterna i smyckena, utan måste förlita oss på de företag vi gör våra inköp från.

Ladda ner kopvillkor-fpe-161101