Fyrkantens Party & Event - Allt för en lyckad fest!

 

Resan började 2014 då jag själv skulle gifta mig och insåg att det är ett ganska skralt utbud i området om man vill gifta sig hemma. Vi fick köpa in mycket själva och då började en tanke i mitt huvud att jag själv kanske skulle försöka starta en firma. Sagt och gjort, under hösten 2014 började jag göra inköp för att sedan vara i drift med huvuddelen 2015. Sortimentet har utökats allt efter kunders behov. Det enda som det faktiskt är gjort neddragning på är uthyrning av tält då det är väldigt kostsamt och även tidskrävande. Kanske, när barnen blivit lite större och det är bättre balans mellan ordinarie arbete, familj och renoveringar, så kan det förhoppningsvis återupptas igen.

Grundet i uthyrningen är att kunden själv hämtar, men jag erbjuder även utkörning. Jag har både företag och privatpersoner som kunder och kan i dagsläget erbjuda möbler för upp till ca 180 personer och porslin till ca 120.

Mer om oss

 

Då denna verksamhet är en bisyssla innebär det att jag inte alltid kan svara i telefon. Det innebär också att jag inte alltid kan köra ut produkter. Om en kund önskar leverans eller önskar hyra under perioder då vi inte har så mycket ledig tid så försöker vi lösa det genom att ta hjälp av familj.